top of page
Logo Goud met tekst coaching en reintegratie.png

Recovered2Work

A better place foundation is een samenwerking gestart met Recoverd2Work:

 

Recovered2Work is een re-integratiebureau voor mensen die in herstel zitten van hun verslaving. Zij zijn onderdeel van de R2W group waar het succesvolle Return2Work ook onder valt. Return2Work is een bureau met meer dan 15 jaar ervaring in het coachen en begeleiden van mensen. 

 

Daardoor is er bij Recovered2Work naast kennis van verslavingsproblematiek veel ervaring in het coachen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Kortom je hoeft het niet meer alleen te doen!

Zij doen echter veel meer dan alleen mensen aan het werk helpen. Zij helpen mensen bij het op orde brengen van diverse leefgebieden zodat ze een nieuwe uitdaging weer vol goede moed aankunnen.

 

Dat dit concept werkt blijkt wel uit de cijfers: >90% succesvol!

 En dat al jaren met een klanttevredenheid rond een 9!

 Daar zijn ze natuurlijk trots op, want deze cijfers staan voor blije mensen die weer kunnen deelnemen in de maatschappij.

 

Ben je op zoek naar werk, ben je op zoek naar werknemers, wil je hulp bij outplacement of wil je misschien vrijblijvend advies? Dan ben je hier aan het juiste adres!

 

Bij Recovered2Work zijn ze ervan overtuigd dat een duurzaam dienstverband met de juiste hoeveelheid uitdaging een zeer belangrijke factor is in het oplossen van verslavingsproblematiek.

 

Zij denken in oplossingen in plaats van beperkingen!

 

Wij verloten een aantal trajecten per jaar om mensen in herstel te helpen en ondersteunen en terug aan het werk te krijgen.

 

Vul hieronder het vragen formulier in:

bottom of page