top of page
Search
  • Writer's pictureJustin

NIEUWS: Voeding voor herstel - boek en werkboek

Op dit moment wordt door een team van Kitchen12foodtherapy en A Better Place Foundation gewerkt aan de totstandkoming van het boek Food Therapy By Justin - Voeding voor herstel. Het is een autobiografische schelmenroman, therapie-, counselling-, kookboek en lifestylegids ineen. In Food Therapy By Justin verschaft Justin inzicht in wat verslaving is en wat het doet met iemand en zijn naasten. En hoe iemands herstel door middel van Food Therapy tot stand kan komen. Vlot, brutaal, recht voor zijn raap en helend.


Het boek vertelt het bijzondere levensverhaal van Justin waarin hij letterlijk bloot gaat, over zijn verslaving, zijn professie en talent als topchef, zijn bijzondere hoogte- en bizarre dieptepunten, de tragiek en het effect van zijn verslaving op zijn leven en dat van zijn familie tot het moment van absolute wanhoop.


Zijn wederopstanding, de ontwikkeling van Food Therapy, het toetsen in de markt en de toepassing met bewezen resultaten komen aan bod. Net als alle facetten van de therapie zelf. Ondersteund door experts uit de verslavingszorg en met een werkboek vol oefeningen en opdrachten.


Miljoenen mensen in ons land en nog vele miljoenen meer daarbuiten kampen met een verslaving. Aan alcohol, verdovende middelen, sex, gamen, gokken etc. Van jong tot oud. Naast het verwoestende effect hiervan op hun eigen leven, trekken zij hun familie en naasten mee in deze dodelijke spiraal. Voor al deze verslaafden, hun naasten en familie en de klinieken waar een behandeling ondergaan kan worden is Food Therapy By Justin - Voeding voor herstel bedoeld. De therapeutische en verbindende werking van de therapie draagt bij aan een duurzaam herstel voor alle betrokkenen.


Voor meer informatie ga naar: www.foodtherapybyjustin.nl63 views3 comments

Recent Posts

See All

3 Comments


Unknown member
May 18, 2022

Mooi project

Like

Unknown member
Apr 04, 2022

Mega trots dat deze droom werkelijkheid word door deze prachtige samenwerking!!

Like

charlottestaa
Mar 14, 2022

Een super gaaf project ❤️

Like
bottom of page